omgeving

Girona

- de omliggende omgeving van de villa -

 

Girona

Nabij villa's

Girona ligt op slechts 15 minuten afstand! Ooit een kleine provinciestad heeft Girona haar oorsprong, haar monumenten en de oude stad (El Call) weten te behouden. Beginnend bij El pont de Pedra, in de koelte van de smalle straatjes tussen de eeuwenoude stenen huizen, is het een genot langzaam omhoog te wandelen langs trendy kunstwinkels, kleine musea en kunstgalerijen, restaurants en mooie pleintjes en patio's naar de majestueuze kathedraal en eindigend bij de beroemde Arabische baden. Het lage deel van de stad heeft een winkelstratengebied en brede lanen, er kruissen rivieren en bruggen door en het beboste stadspark La Devesa is prachtig om te wandelen of picknicken. Zo dichtbij, biedt deze stad ook een geweldige gelegenheid om de avond door te brengen, met een speciale maaltijd, wat drankjes op een van de trendy terrasjes.

Tennis & paddle courts

Mas Solà, een hotelresort in Santa Coloma de Farners, beschikt over tennis- en paddlebanen en zelfs een voetbalveld om te verhuren. Afstand van de villa's ongeveer 5-10 minuten.

Waterparken

Op ongeveer 15-20 minuten heb je 2 van de beste waterparken aan de Costa Brava. In het noorden ligt Aquadiver in Playa d’Aro en aan de kust is WaterWorld in Lloret de Mar. Een fantastische dag in zwembaden en glijbanen in een prachtige groene omgeving waar de kinderen blij van worden.

Thermal leisure Magma

Ook in het kleine provinciestadje Santa Coloma de Farners vindt u het exclusieve Thermal Spa-centrum MAGMA. Zwembaden, bassins, sauna's, relax-ruimtes, huid- en schoonheidsbehandelingen en een goed restaurant zullen dit dag- of avonduitje tot een ontspannen ervaring maken, wat bijdraagt ​​aan uw vakantiegevoel. Afstand van de villa's ongeveer 5-10 minuten

Pretpark

Op ongeveer 5-10 minuten rijden hebben we het avonturenpark. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd om mee te doen of gewoon voor de lol. Feesten, Enterprise-locaties, groepsreizen ... het is allemaal leuk, plezierig en bevredigend. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Weten

ONZE LOCATIE

Tot Girona

15 min

Barcelona

45 min

Stranden van de Costa Brava

15 min

Waarom met ons?

 • Geen verrassingen

  Geen verrassingen

 • Gerarandeerd de beste prijs

  Gerarandeerd beste prijsgarantie

 • 24h Technische assistentie

  24h Technische assistentie

 • We zijn eigenaren

  We zijn eigenaren

Bekijk onze 7 grote villa's in Spanje

Villas van 15, 20, 30, 40 personen