Vakantiehuis Costa Brava

Over Villas Costa Brava

Grote vakantiewoningen te huur Costa Brava dichtbij Barcelona med prive zwembad en airco

Onze eigen reiservaringen en verblijvenin vakantievilla’s door heel Europa, maakten ons duidelijk dat wanneer het gaat om buitenlandse gasten, de meeste villa’s heel wat zaken missen. Kleine details die onze totaalbeleving uiteindelijk minder maakten dan hoe het had kunnen zijn. Dat comfort van thuis maakt het verschil tussen een gewoon GOEDE vakantie en een FANTASTISCHE vakantie.

Vanuit onze ervaringen besloten wij om ons er volledig op toe te leggen mensen van over de hele wereld een fantastische vakantie aan te bieden.En op dat moment is ons bedrijf ontstaan. Maria Àngels en Joseph Verdaguer, richtten het bedrijf op in 2001 met als missie om excellente service te bieden in haar Villa’s aan de Costa Brava,in de buurt vanBarcelona in Spanje. We kochten en verbouwden 3 grote woningen en maakten er luxe vakantievilla’s van waarin het voor al onze gasten, van alle leeftijden, aan niets ontbreekt.

In de afgelopen jaren hebben wij onze grote luxe Villa’s verhuurd aan een clientèle van over de gehele wereld.Aan de hand van de feedback van onze gasten doen we ieder jaar meer en meer aanpassingen. Ja, we moedigen onze gasten aan om ons te vertellen wat ze denken en streven ernaar om de aanpassingen te maken.Wij maken altijd gebruik van ons eigen personeel, zodat we altijd zeker zijn dat de kwaliteit aan onze standaarden voldoet. Het resultaat is een succes, dankzij de onuitputtelijke inzet van ons multidisciplinaire en flexibele team van 13 medewerkers, dat volledig toegewijd is om te zorgen dat onze gasten tevreden zijn en dat de woningen in een tip top conditie blijven.

Onze belangrijkste doelstelling is om uw ideeën over een vakantie aan de Costa Brava werkelijkheid te laten worden, in grote Villa’s waarvan u niet wist dat ze bestonden en altijd voor fantastische prijzen. Om dit te kunnen doen, geven we onze gasten wat we zelf thuis ook zouden verwachten:het gemak, het comfort, de veiligheid etc. Wanneer u bij ons verblijft in één van onze luxe vakantievilla’s, zult u zien dat aan alle kleine details gedacht is en dat het u aan niets ontbreekt. Er is geen stress en als u behoefte heeft aan iets extra’s zoals bijvoorbeeld autohuur, openbaar vervoer, dagelijks een verse maaltijd, excursies etc, kunnen wij dit allemaal voor u regelen. U hoeft het alleen maar te vragen.U hoeft zelfs niet eens naar te supermarkt te rijden, we kunnen de boodschappen bij u aan de deur bezorgen. Een verblijf in een van onze huizen is werkelijk een STRESSVRIJE VAKANTIE!

Wat maakt onze organisatie anders dan andere bedrijven die grote vakantievilla’s verhuren in de Costa Brava bij Barcelona?

Wij verhuren onze woningen alleen maar nadat ons team van experts ze hebben gecontroleerd en bevestigendat zij voldoen aan de hoge standaarden van onze gasten maar ook aan de wettelijke eisen.

Ons bedrijf is een familiebedrijf en we werken niet samen met boekingsbureaus. Daardoor kunnen we onze grote luxe vakantievilla’s tegen lagere tarieven aanbieden, gedetailleerde informatie rechtstreeks met de gast bespreken en een persoonlijk tintje geven aan uwbezoek. Het resultaat: accuraatheid, efficiëntie en blije gasten en daarmee een tevreden gastvrouw en gastheer!

We zijn gespecialiseerdin Villa’s in de Spaanse Costa Brava vanwege de adembenemende landschappen, de prachtige gouden stranden en vanwege het feit dat we ons zo dicht bij de wereldstad Barcelona bevinden.

Wat kunt u verwachten wanneer u contact opneemt met Villas Costa Brava voor meer informatie of wanneer u komt verblijven in een van onze woningen?

Allereerst zullen we uitgebreid met u in gesprek gaan om erachter te komen wat voor type vakantievilla u zoekt in de Costa Brava. We hebben een jarenlange ervaring met het vinden van dé droomvilla voor onze gasten. Of u een grote groep bent die een familiereünie organiseert, een groep vrienden die bijeenkomt voor een speciale gelegenheid, een team collega’s die ons bezoekt voor een teambuildingvakantie of zelfs als u uw bruiloft wilt vieren, wij hebben een selectie aan grote luxe vakantievilla’s die voorzien in uw wensen en dat altijd binnen uw budget.

Daarnaast hebben al onze woningen een huismeester die u 24 uur per dag kunt bereiken voor noodgevallen of voor andere problemen zoals bijvoorbeeld met de riolering of elektriciteit. Iedereen die bij ons een Villa huurt ontvangt het telefoonnummer van één van onze medewerkers, samen met de brochure “Useful Information for your Holiday”. In deze brochure, die steeds bijgewerkt wordt voordat onze gasten arriveren, hebben wij uitgebreide informatie verwerkt over onder andere de dichtstbijzijnde supermarkt, markten in de omgeving, medische zorg,autoverhuurbedrijven en de luchtvaartmaatschappijen die naar de luchthavens van Barcelona en Girona vliegen. De laatste ligt op slechts 10 minuten van de meeste van onze Villa’s.

Informatie bedrijf

Vennootschap vertegenwoordigd door de heer Joseph Verdaguer

Bedrijfsnaam: Masies Serra Magra S.L.L.
EU BTW: ESB17671587
Hoofdkwartier: Carrer Pompeu Fabra 15
Sils
17410
Spanje
Telefoon: +34 972168272
Mobiel: +34 650485575
E-mail: info@villascostabrava.esBank details: Banco de Sabadell-Atlántico
Spain office
Passeig de Sant Cosme i Sant Damià, 5
17410 Sils
Girona – Costa Brava