Vakantiehuis Costa Brava

Fotogalerij Villa Mas Figueres buiten

Groot vakantiehuis te huur Costa Brava med prive zwembad

Het geheel omheinde prive grondgebied van de villa heeft ook een groot glazen tuinhuis, 452 m2, dat uitermate geschikt is voor grote groepen,  met mooi adembenemend overdekt terras, veranda en groot zwembad van 7 x 13 meter.

Mas Figueres makkelijk bereikbaar, zowel vanaf Frankrijk als Barcelona. Het is zeer rustig gelegen, omgeven door natuur en landbouwgronden.

Villa Mas Figueres buiten


Boek Villa Mas Figueres

Vakantiehuis huren Villa Mas Figueres , kan gedurende het gehele jaar door voor zowel 2 weken, 1 week, een midweek als een weekend gehuurd worden. In de huurprijs zijn alle kosten begrepen zoals elektriciteit, water, linnengoed, badhanddoeken, eindschoonmaak en BTW. In het hoogseizoen (mei tot augustus kan uitsluitend per week gereserveerd worden van zondag  tot zondag. In de andere maanden zijn reserveringen flexibel. Weekend reserveringen zijn van vrijdag tot zondag. Aanvullende dagen, aan weekends of feestdagen hebben een speciaal tarief.

We vragen een aanbetaling van 20% om de boeking te bevestigen. Het overige bedrag dient u een maand voor de eerste dag van de reservering te voldoen. Een bedrag van 200 euro wordt bij aankomst gevraagd en zal worden teruggegeven op de dag van vertrek.

Gasten kunnen vanaf 4 uur ’s middag in de villa terecht en dienen de villa voor 10.00 ’s morgens te verlaten. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Voor de reservering van Villa Mas Figueres neem contact op middels onze website of per email, info@villascostabrava.es en vraag naar Mr Joseph Verdaguer. U kunt ook telefonisch contact opnemen via +34 972 168 272 of ons mobiele telefoonnummer mobile +34 650 485 575.