Vakantiehuis Costa Brava

Fotogalerij Villa Mas Figueres

Grote vakantiewoningen Costa Brava med prive zwembad

Deze villa is een oude, recent volledig gerestaureerde boerderij, in het hart van de provincie Girona Costa Brava, die zowel per autosnelweg AP-7 ( langs de Spaanse stranden en vanuit Frankrijk ( Toulouse. Montpellier en Perpignan) als via de cheap ticket luchthaven van Girona, zeer goed  bereikbaar is.

De villa ligt te midden van de bebouwde akkers van Sils en vlakbij de stranden en steden van de Costa Brava als Tossa de Mar, Pals en Roses.

Villa Mas Figueres fotogalerij binnen

In deze grote en comfortabele villa kunnen 32 personen royaal verblijven in 10 slaapkamers, 10 badkamers, 2 woonkamers en een eetkamer. Mas Figueres heeft daarnaast een super passende dubbele keuken en eetmogelijkheden zowel binnen als buiten voor grote groepen.

Het gehele huis  heeft mooie tegels uit de streek Girona Costa Brava, mooie authentieke elementen en plafonds met houten balken in alle kamers.


Fotogalerij Villa Mas Figueres binnen

Villa Mas Figueres fotogalerij buiten

Het gehele onroerend goed ligt op 5500 m2 geheel omheind privé terrein waar  u kunt genieten van het charmante hoofdhuis, de kleine cottage, het grote overdekte tuinhuis van 452m2 ( ideaal geschikt voor bruiloften en partijen) en het omheinde privé zwembad.

Verder een bos met speelgelegenheid voor de kinderen. De grote galerij en de tuin zijn fraai gedecoreerd met oude boeren gereedschappen.

Fotogalerij Villa Mas Figueres buiten

Villa Mas Figueres fotogalerij serre

Groot glazen buitenverblijf met kookgelegenheid (barbecue, volledig ingerichte keuken,  magnetron en vriezer), eetgelegenheid voor 75 personen en een speelplaats met tafeltennistafel, dartbord, voetbaltafelspel en een biljart.

TV “60 flatscreen met USB HDMI DivX SAT en een biljart. Geheel voorzien van een ruim assortiment buiten meubels.


Fotogalerij Villa Mas Figueres serre