Vakantiehuis Costa Brava

Fotogalerij Villa Mas Estrada buiten

Grote vakantievilla naar Barcelona met prive zwembad

Het domein bestaat uit 2 onafhankelijke villas, die ook het buitengebeuren niet gezamenlijk delen. Villa Mas Estrada biedt plek aan 23 personen en Villa Paller del Mas Estrada biedt plek aan 17 personen. De twee huizen liggen op een volledig omheind privéterrein van meer dan 6000m², met een volledig aangelegde tuin en voorzien van alle benodigde faciliteiten om een fantastische vakantie door te brengen met familie of een groep vrienden.

Elke villa heeft zijn eigen toegangspoort, parkeerplaats, zwembad, speelgelegenheid voor de kinderen en een barbecue met aansluitend een plek om met z’n allen te dineren. Een hek en beplanting scheidt de twee villas van elkaar en zorgt ervoor dat iedereen volledige privacy heeft.

Het terrein van de villas wordt omringd door akkers en bossen die behoren tot het domein en bestaand uit verschillende soorten bomen die specifiek zijn  voor de Costa Brava vegetatie.

Villa Mas Estrada buiten


Boek Villa Mas Estrada

Vakantiehuis huren Villa Mas Estrada , kan gedurende het gehele jaar door voor zowel 2 weken, 1 week, een midweek als een weekend gehuurd worden. In de huurprijs zijn alle kosten begrepen zoals elektriciteit, water, linnengoed, badhanddoeken, eindschoonmaak en BTW. In het hoogseizoen (mei tot augustus kan uitsluitend per week gereserveerd worden van vrijdag  tot vrijdag. In de andere maanden zijn reserveringen flexibel. Weekend reserveringen zijn van vrijdag tot zondag. Aanvullende dagen, aan weekends of feestdagen hebben een speciaal tarief.

We vragen een aanbetaling van 20% om de boeking te bevestigen. Het overige bedrag dient u een maand voor de eerste dag van de reservering te voldoen. Een bedrag van 200 euro wordt bij aankomst gevraagd en zal worden teruggegeven op de dag van vertrek.

Gasten kunnen vanaf 4 uur ’s middag in de villa terecht en dienen de villa voor 10.00 ’s morgens te verlaten. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Voor de reservering van Villa Mas Estrada neem contact op middels onze website of per email, info@villascostabrava.es en vraag naar Mr Joseph Verdaguer. U kunt ook telefonisch contact opnemen via +34 972 168 272 of ons mobiele telefoonnummer mobile +34 650 485 575.