Vakantiehuis Costa Brava

Fotogalerij Villa Mas Estrada binnen

Groot vakantiehuis te huur Costa Brava Spanje

Villa Mas Estrada heeft een oppervlakte van 400m² en staat op meer dan 3500m² grond. Het huis telt twee verdiepingen, is volledig voorzien van centrale verwarming, airconditioning en heeft daarnaast nog een appartement dat gelegen is aan het zwembad.

Villa Paller del Mas Estrada straalt een echte Catalaanse sfeer uit door het gebruik van bijzonder tegelwerk en de balkenplafonds die typisch zijn voor de Girona Costa Brava regio in Catalonie. Villa Paller del Mas Estrada heeft een oppervlakte van 300 m² verdeeld over twee verdiepingen. Grote open ruimte van 500m² met overdekte parkeerplaats voor meerdere auto’s  met speelgelegenheid voor de kleintjes met schommel, wipkip, speelhuisje en zandbak.

Villa Mas Estrada binnen


Boek Villa Mas Estrada

Vakantiehuis huren Villa Mas Estrada , kan gedurende het gehele jaar door voor zowel 2 weken, 1 week, een midweek als een weekend gehuurd worden. In de huurprijs zijn alle kosten begrepen zoals elektriciteit, water, linnengoed, badhanddoeken, eindschoonmaak en BTW. In het hoogseizoen (mei tot augustus kan uitsluitend per week gereserveerd worden van vrijdag  tot vrijdag. In de andere maanden zijn reserveringen flexibel. Weekend reserveringen zijn van vrijdag tot zondag. Aanvullende dagen, aan weekends of feestdagen hebben een speciaal tarief.

We vragen een aanbetaling van 20% om de boeking te bevestigen. Het overige bedrag dient u een maand voor de eerste dag van de reservering te voldoen. Een bedrag van 200 euro wordt bij aankomst gevraagd en zal worden teruggegeven op de dag van vertrek.

Gasten kunnen vanaf 4 uur ’s middag in de villa terecht en dienen de villa voor 10.00 ’s morgens te verlaten. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Voor de reservering van Villa Mas Estrada neem contact op middels onze website of per email, info@villascostabrava.es en vraag naar Mr Joseph Verdaguer. U kunt ook telefonisch contact opnemen via +34 972 168 272 of ons mobiele telefoonnummer mobile +34 650 485 575.