Vakantiehuis Costa Brava

Fotogalerij Villa La Belladona buiten

Luxe vakantiehuis huren Costa Brava med prive zwembad

Villa  La Belladona bereikt u via een goed begaanbaar zandpad door het bos en ligt op een omheind  privé perceel van circa 6600 m2 met uitzichten op omgeving en het bosrijke gebied van meer dan 20 hectaren. Villa Belladona is een ruime comfortabele luxe  gerenoveerde Catalaanse villa ofwel “Masia”.

Op het privé perceel bevinden zich naast de villa ook een groot overdekt terras met buitenkeuken waar u heerlijk kunt dineren. Er is een  terras met een zwembad van 6 bij 12 meter. Dat is omheind voor de veiligheid van kleine kinderen.

Villa La Belladona buiten


Boek Villa La Belladona

Vakantiehuis huren Villa La Belladona , kan gedurende het gehele jaar door voor zowel 2 weken, 1 week, een midweek als een weekend gehuurd worden. In de huurprijs zijn alle kosten begrepen zoals elektriciteit, water, linnengoed, badhanddoeken, eindschoonmaak en BTW. In het hoogseizoen (mei tot augustus kan uitsluitend per week gereserveerd worden van zaterdag  tot zaterdag. In de andere maanden zijn reserveringen flexibel. Weekend reserveringen zijn van vrijdag tot zondag. Aanvullende dagen, aan weekends of feestdagen hebben een speciaal tarief.

We vragen een aanbetaling van 20% om de boeking te bevestigen. Het overige bedrag dient u een maand voor de eerste dag van de reservering te voldoen. Een bedrag van 200 euro wordt bij aankomst gevraagd en zal worden teruggegeven op de dag van vertrek.

Gasten kunnen vanaf 4 uur ’s middag in de villa terecht en dienen de villa voor 10.00 ’s morgens te verlaten. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Voor de reservering van Villa La Belladona neem contact op middels onze website of per email, info@villascostabrava.es en vraag naar Mr Joseph Verdaguer. U kunt ook telefonisch contact opnemen via +34 972 168 272 of ons mobiele telefoonnummer mobile +34 650 485 575.