Vakantiehuis Costa Brava

Fotogalerij Villa La Belladona binne

Luxe vakantiehuis Spanje voor 32 personen en 8 airco slaapkamers

Deze 11de  eeuwse villa is volledig gerestaureerd in 2002 door de huidige eigenaar. En word sinds die tijd verhuurd als vakantie villa. Het historische gebouw wordt nog steeds met suggesties van klanten verbeterd om aan alle wensen te voldoen.

Met haar 8 ruime slaapkamers met balkenplafonds, 9 ½  badkamers waarvan 5 en suite, eetkamer met plaats voor 32 personen, 2 gezellige woonkamers en ruime entree, biedt de villa allerlei opties en comfort voor grote groepen.

Villa La Belladona binnen


Boek Villa La Belladona

Vakantiehuis huren Villa La Belladona , kan gedurende het gehele jaar door voor zowel 2 weken, 1 week, een midweek als een weekend gehuurd worden. In de huurprijs zijn alle kosten begrepen zoals elektriciteit, water, linnengoed, badhanddoeken, eindschoonmaak en BTW. In het hoogseizoen (mei tot augustus kan uitsluitend per week gereserveerd worden van zaterdag  tot zaterdag. In de andere maanden zijn reserveringen flexibel. Weekend reserveringen zijn van vrijdag tot zondag. Aanvullende dagen, aan weekends of feestdagen hebben een speciaal tarief.

We vragen een aanbetaling van 20% om de boeking te bevestigen. Het overige bedrag dient u een maand voor de eerste dag van de reservering te voldoen. Een bedrag van 200 euro wordt bij aankomst gevraagd en zal worden teruggegeven op de dag van vertrek.

Gasten kunnen vanaf 4 uur ’s middag in de villa terecht en dienen de villa voor 10.00 ’s morgens te verlaten. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Voor de reservering van Villa La Belladona neem contact op middels onze website of per email, info@villascostabrava.es en vraag naar Mr Joseph Verdaguer. U kunt ook telefonisch contact opnemen via +34 972 168 272 of ons mobiele telefoonnummer mobile +34 650 485 575.