Vakantiehuis Costa Brava

Fotogalerij Villa La Belladona

Luxe vakantiehuis huren Costa Brava prive zwembad en airco

Een charmante grote stenen villa met air condition waarin 32 personen royaal kunnen overnachten, gelegen in het zuiden van Costa Brava, 40 min van Barcelona. Het vakantiehuis heeft 8 slaapkamers, 9 badkamers en 2 gezellige woonkamers met al het moderne comfort wat u maar kan bedenken.

De villa staat op een omheind perceel van circa 6600 m2 en is goed bereikbaar via de hoofdwegen uit de richting van Frankrijk en Barcelona.

Villa La Belladona fotogalerij binne

Met haar 8 ruime slaapkamers met balkenplafonds, 9 ½  badkamers waarvan 5 en suite, eetkamer met plaats voor 32 personen, 2 gezellige woonkamers en ruime entree, biedt de villa allerlei opties en comfort voor grote groepen.

Een succesvolle mix van traditioneel meubilair en moderne aanpassingen zorgen ervoor dat u zich er thuis zult voelen. De gedecoreerde muren en ruime kamers zorgen voor een fijne atmosfeer.


Fotogalerij Villa La Belladona binnen

Villa La Belladona fotogalerij buiten

Op het privé perceel bevinden zich naast de villa ook een groot overdekt terras met buitenkeuken waar u heerlijk kunt dineren. Er is een  terras met een zwembad van 6 bij 12 meter. Dat is omheind voor de veiligheid van kleine kinderen.

Prachtige zwembad met terras en ligplaatsen voor heerlijk zonnebaden. Compleet met ligstoelen, tuinmeubilair en buitendouche. U kunt het zwembad betreden via de Romeinse treden of een zwembadtrapje. Het zwembad is extra omheind voor de veiligheid van kleine kinderen.


Fotogalerij Villa La Belladona buiten

Villa La Belladona fotogalerij serre

Een groot overdekt serre met tv-sat, buitenkeuken, barbecue, grote stenen tafel met voldoende ruimte voor 32 personen (70 m2) en buiten toilet. Dankzij de buitenkeuken en barbecue plaats kunt heerlijk buiten dineren met uitzicht op de omgeving.


Fotogalerij Villa La Belladona barbecue